Vertrek Ivonne Gierman

Vijf jaar geleden – op 1 oktober 2011 – is Ivonne gestart met Edelsmederij Walstraat 94. Dit jaar is ze 65 jaar geworden en heeft ze besloten het bedrijf per 1 januari 2017 over te dragen aan onze goudsmeden Irene Cornelissen en Jacobien Slegers. Ook Elise Vermoolen blijft binnen de nieuwe opzet als zzp-er werkzaam in de edelsmederij.
De sieradencollectie van Ivonne blijft te koop via de website en in de winkel van Edelsmederij Walstraat 94. Ook voor afspraken is zij bereikbaar in de edelsmederij.
Dank aan een ieder die – tot nu toe – heeft bijgedragen aan het succes van dit mooie bedrijf.

Dickensfestijn in Deventer

In het weekend van 17 / 18 december is de Walstraat weer onderdeel van het Dickensfestijn. De 19e eeuwse Engelse stad van Charles Dickens herleeft in volle glorie in het Deventer Bergkwartier met meer dan 900 personages uit de beroemde boeken van Charles Dickens. Meer informatie is te vinden op www.dickensfestijn.nl

IMG_2071

IMG_2710

IMG_2707

Dickens Festijn in de Walstraat

Voor de 25e keer vindt het Dickens Festijn plaats in de Walstraat op zaterdag 19 december en zondag 20 december, van ca. 10.30 tot 17.00 uur. De Walstraat en de straten rond de Bergkerk in het historisch centrum van Deventer en de bewoners zijn geheel gehuld in Dickens stijl, terwijl theatergroepen diverse scenes uit het leven van Charels Dickens spelen.

2014 drukte 3

2014 Ivonne Irene Elise

2014 schapen 2

Nieuwe sieraden

Nieuwe sieraden
Wij hebben de afgelopen maanden weer nieuwe sieraden gemaakt in onze werkplaats, zoals ambachtelijke ringen, halssieraden en armbanden.

ring gemaakt uit gesmolten goud van klant

ring gemaakt uit gesmolten goud van klant

op verzoek van klant ontworpen

op verzoek van klant ontworpen

Armband zilver ontworpen in overleg met klant

Armband zilver ontworpen in overleg met klant

als prijs voor verloting tbv 'kinderkanker' geschonken

als prijs voor verloting tbv ‘kinderkanker’ geschonken

Nieuw, Nieuw, Nieuw!
Naast onze eigen collecties, liggen in onze vitrines nu ook de sieraden van 3 goudsmeden die in hun eigen atelier werken, namelijk van Vincent van Hees, Lianne Aarts en Marike Hauser. Ook deze sieraden kunnen aangepast worden naar eigen wens.

Lianne Aarts

Lianne Aarts

Marike Houser

Marike Houser

Marike Houser

Marike Houser

Vincent van Hees

Vincent van Hees

Deventer op Stelten

Van vrijdagavond 11 t/m zondagmiddag 13 juli 2014 vindt het internationaal buitentheaterfestival ‘Deventer op Stelten’ plaats in de binnenstad van Deventer, met ruim 150 gratis voorstellingen. Op het programma staan geweldige voorstellingen van 25 nationale en internationale theatergroepen. Het programma is te vinden op www.deventeropstelten.nl

een voorstelling uit 2013

een voorstelling uit 2013